Direct contact? Bel: +31(0)88 - 8910019

HomeOns teamdrs. NM van Hout

drs. NM van Hout | Plastisch Reconstructief Gender Chirurg

drs. NM van Hout
BIG-nummer: 49064384401

Dokter Naomi van Hout volgde haar opleiding geneeskunde in Antwerpen, België. Vervolgens specialiseerde zij zich tot (vaat)chirurg in Rotterdam en aansluitend tot plastisch chirurg in Nijmegen. Na haar opleiding deed dokter Van Hout meerdere (buitenlandse) fellowships. Zo werkte ze een half jaar in Uppsala, Zweden, om zich te bekwamen in microchirurgie. Ook volgde zij het fellowship van de Dutch Association for Facial Plastic and Reconstructive Surgery (DAFPRS) om ervaring op te doen in de esthetische chirurgie. 

Ze is werkzaam als Plastisch Reconstructief Gender Chirurg binnen GenderClinic en werkt als plastisch chirurg in het VUmc met als aandachtsgebied genderchirurgie. 

“Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in esthetiek. Dit komt terug in mijn liefde voor kunst, literatuur én mijn vak. Ik werk met aandacht voor mens en detail. Mijn chirurgische kwaliteiten zet ik graag in om mensen te helpen zichzelf te worden. In gesprek met mijn cliënt stel ik een passend behandelplan op. Zo stem ik iedere operatie af op de mogelijkheden en wensen van de cliënt.”