HomeCaro Health App

Caro Health App

Om u nog beter van dienst te zijn voor én na uw behandeling, hebben wij een handige digitale zorgassistent; de Caro Health App. De applicatie heeft onder andere een eenvoudige to-do functie die u een melding geeft wanneer dat nodig is. De Caro App is informatief bedoeld en geeft voorlichting over de mastectomie. Via de App wordt er informatie verschaft voor, tijdens en na de behandeling. Met het gebruik van deze App kunt u alle informatie over uw behandeltraject op een gemakkelijke en toegankelijke manier inzien. 

VOOR WELKE BEHANDELTRAJECTEN?

Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor patiënten die een mastectomie ondergaan. Gender Clinic ontwikkelt de app samen met Caro door, zodat ook onze andere ingrepen binnen de App gaan vallen. Ook werken we aan meer metingen en integraties om de app nog beter op uw behandeltraject af te stemmen. Zo zullen uw afspraken in de toekomst ook in de app te vinden zijn.

Wanneer u vragen heeft over het gebruik van de App, neem dan gerust contact op met de zorgconsulentes van Gender Clinic via: info@genderclinic.nl of bel naar 088 891 0019.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Zoals alle digitale systemen in de zorg, voldoet ook deze app aan de hoogste veiligheidseisen. De Caro Health app voldoet bovendien aan alle keurmerken, waaronder ISO 27001 en NEN 7510. Alle gevoelige data die u en wij via de app versturen kan alleen ingezien worden door de juiste specialisten binnen Gender Clinic. De data wordt niet centraal verzameld en ook niet geanalyseerd door derden. Mocht u de app willen gebruiken dan zullen wij u daar uitgebreid over informeren. De Caro Health app kunt u downloaden via de App Store (iOS) of Google Play (Android).

DOWNLOAD DE APP

+31(0)88 - 8910019
info@genderclinic.nl
Patiëntenportaal