HomeVergoeding

Vergoedingen behandelingen Gender Clinic

In 2023 heeft Gender Clinic met alle zorgverzekeraars een contract.

De declaratie wordt altijd direct aan uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Uw behandeling bij Gender Clinic valt onder verzekerde zorg en wordt 100% vergoed door uw zorgverzekeraar. U betaalt wel altijd uw eigen risico, net als in ieder ander ziekenhuis. 

Wanneer Gender Clinic geen contract heeft met uw zorgverzekeraar geldt dat de zorg 100% vergoed wordt met een restitutiepolis. Met een naturapolis is dat afhankelijk van uw zorgverzekeraar en kan er een eigen bijdrage worden gevraagd. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met je zorgverzekeraar op.

Overzicht gecontracteerde zorgverzekeraars

In de onderstaande tabel staan de zorgverzekeraar koepels vermeld en vindt u de status van contractering voor 2023. Weet u niet onder welke koepel uw zorgverzekeraar valt? Of wilt u meer weten over de concerns, hun marktaandeel en bijvoorbeeld volmachten? Bekijk dan de website van Zorgwijzer.nl.

Naam zorgverzekaar 2023
a.s.r Gecontracteerd
Caresq Gecontracteerd
CZ  Gecontracteerd
DSW Gecontracteerd
ENO Gecontracteerd
Menzis Gecontracteerd
ONVZ Gecontracteerd
VGZ Gecontracteerd
Zilveren Kruis Gecontracteerd
Zorg en Zekerheid Gecontracteerd

Passantentarieven Gender Clinic

Wij zijn verplicht om transparant te zijn over de kosten voor onze behandelingen, deze kosten noemen we de passantentarieven. Ondanks dat wij verzekerde zorg leveren is het mogelijk om een behandeling op eigen initiatief en eigen kosten te starten. In dit geval gelden de passantentarieven. Deze tarieven verschillen van de tarieven die wij doorberekenen aan zorgverzekeraars in verband met prijsafspraken die wij met hen kunnen maken. 

 Bekijk de passantentarieven

Voor meer informatie over de vergoeding van uw specifieke zorgvraag gebruik de hieronder getoonde selectietool. Geef de door u gewenste behandeling, uw zorgverzekeraar en uw verwijzer aan en klik op 'uw resultaat' om te zien hoe uw vergoeding eruitziet. De uitkomst heeft betrekking op de contractafspraken van 2022. 

+31(0)88 - 8910019
info@genderclinic.nl
Patiëntenportaal