HomeZorgaanbod

Zorgaanbod

Gender Clinic is gespecialiseerd in transgenderzorg. Transgenderpersonen kunnen bij Gender Clinic terecht voor psychologische hulp, hormoonbehandeling en chirurgische ingrepen. Benieuwd of u bij Gender Clinic terecht kunt? Klik hier om te zien of Gender Clinic een passend aanbod heeft. Alle behandelingen worden uitgevoerd op indicatie en verwijzing van onze samenwerkingspartners. Verwijzing is aan voorwaarden gebonden.  

Psychologie

Gender Clinic Mental Health (GCMH) biedt psychologische diagnostiek naar genderidentiteitsproblematiek, indicatiestelling en psychologische follow-up behandeling in het medische transgendertraject voor volwassenen (18 jaar en ouder). Zorg wordt geboden vanuit een netwerkmodel van specialistische GGZ partijen waarbij het zorgaanbod wordt afgestemd op de wensen van de cliënt.

Fertiliteit

Gender Clinic biedt consultatie op het gebied van vruchtbaarheid en gynaecologie voor transmannen, transvrouwen en non- binaire personen. Onderwerpen als fertiliteit, kinderwens, preservatie van semen (sperma), bloedverlies en anticonceptie, kunnen gedurende uw transitietraject actueel worden. De zorg wordt geboden door dr. Norah van Mello. U kunt een afspraak maken met een verwijsbrief van uw (huis)arts. Meer informatie volgt binnenkort op de website. 

Hormoonbehandeling

Gender Clinic biedt hormoonbehandeling aan in verschillende fases van de transitie. U kunt bij ons terecht als u wilt starten met hormoonbehandeling indien u voldoet aan onze aanmeldeisen. Gender Clinic biedt ook follow up behandeling.

Chirurgie

Op dit moment kunt u terecht voor genderbevestigingende operaties aan borst en secundaire correcties aan borst en geslacht. U kunt hierbij denken aan de subcutane mastectomie, een borstvergroting, orchidectomie, of een secundaire correctie. 

+31(0)88 - 8910019
info@genderclinic.nl
Patiëntenportaal