HomeVergoeding

Vergoedingen behandelingen Gender Clinic Mental Health

Gender Clinic Mental Health heeft met alle zorgverzekeraars een contract. 

Uw behandeling bij Gender Clinic Mental Health valt onder verzekerde zorg en wordt 100% vergoed door uw zorgverzekeraar. U betaalt wel altijd uw eigen risico, net als in ieder ander ziekenhuis. 

Wanneer Gender Clinic Mental Health geen contract heeft met uw zorgverzekeraar geldt dat de zorg 100% vergoed wordt met een restitutiepolis. Met een naturapolis is dat afhankelijk van uw zorgverzekeraar en kan er een eigen bijdrage worden gevraagd. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met uw zorgverzekeraar op.

Bent u verzekerd bij CZ?

Ook in 2024 hebben wij een overeenkomst gesloten met CZ. Eerder berichten wij dat Gender Clinic Mental Health nog geen overeenkomst had met CZ.

Samen met het Amsterdam UMC werken wij de wachtlijst af en kijken we wie in aanmerking komt om in zorg te komen bij Gender Clinic Mental Health. U krijgt hier vanzelf bericht over. Wanneer u in zorg bent wijzigt er niets. U ontvangt zorg en wij declareren deze zorg bij de zorgverzekeraar.

Overzicht gecontracteerde zorgverzekeraars

In de onderstaande tabel staan de zorgverzekeraar koepels vermeld en vindt u de status van contractering voor 2023 en 2024. Weet u niet onder welke koepel uw zorgverzekeraar valt? Of wilt u meer weten over de concerns, hun marktaandeel en bijvoorbeeld volmachten? Bekijk dan de website van Zorgwijzer.nl.

Gender Clinic Mental Health heeft in 2024 contracten met onderstaande verzekeraars:

 Naam zorgverzekaar   2024
 a.s.r    Gecontracteerd
 Caresq/Aevitae    Gecontracteerd
 CZ     Gecontracteerd 
 DSW    Gecontracteerd
 Menzis    Gecontracteerd
 ONVZ    Gecontracteerd
 Salland    Gecontracteerd
 VGZ    Gecontracteerd
 Zilveren Kruis/Achmea    Gecontracteerd
 Zorg en Zekerheid    Gecontracteerd

Passantentarieven Gender Clinic

Ondanks dat wij verzekerde zorg leveren is het mogelijk om een behandeling op eigen initiatief en eigen kosten te starten. In dit geval gelden de passantentarieven. Deze tarieven verschillen van de tarieven die wij doorberekenen aan zorgverzekeraars in verband met prijsafspraken die wij met hen kunnen maken. 

Bekijk hier de passantentarieven van 2024

 

+31(0)88 - 8910019
mentalhealth@genderclinic.nl
Patiëntenportaal