HomeOver ons

Over ons

Gender Clinic is opgericht in 2019 door Sandstep Healthcare in samenwerking met gemotiveerde medisch specialisten. Gender Clinic biedt behandelingen op het gebied van transgender zorg met ervaren specialisten, met het doel om de wachttijden te reduceren. Gender Clinic werkt binnen een netwerk van andere transgenderzorgaanbieders. Het streven van Gender Clinic is om zorg zo veel mogelijk op de juiste plek te organiseren. 

Visie

Gender Clinic biedt psychologische, endocrinologische en chirurgische zorg voor transgender personen met de volgende uitgangspunten:

  • Onderscheidende behandelingen door superspecialisatie en focus van artsen
  • Wachttijden reduceren
  • Een gender sensitieve organisatie zijn met oog voor erkenning van transgender personen
  • Hoog gespecialiseerde artsen binnen de genderzorg en middels fellowships de capaciteit uitbreiden
  • Taakherschikking middels inzet van physician assistents voor bijvoorbeeld groepscounseling. Dit moet leiden tot goede toegankelijkheid van zorg met individuele aandacht, die betaalbaar blijft
  • Nauwe samenwerking met Amsterdam UMC

Zorgaanbod

Bekijk hier het volledige zorgaanbod van Gender Clinic:

No Show beleid

Gezien de enorme hoeveelheid mensen die transgenderzorg wensen, zijn wij strikt in het nakomen van afspraken. Bent u verhinderd? Geeft dit minimaal 2 werkdagen van te voren aan ons door. Dan kan er door ons een andere client op uw plaats ingepland worden. Bij afwezigheid zonder tijdig aangeven, brengen wij u telkens € 85 in rekening. Bij 3 keer afwezigheid zonder tijdig aangeven, kunt u niet meer bij ons terecht. Dan schrijven wij u uit en vullen wij uw behandelplaats met een andere client.

Contactgegevens

Gender Clinic 
Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin
088-8910019
info@genderclinic.nl

 

+31(0)88 - 8910019
info@genderclinic.nl
Patiƫntenportaal