HomeHandleiding patiëntenportaal

Handleiding patiëntenportaal

Het patiëntenportaal is een beveiligde website waar je je medische informatie kunt inzien. Het portaal is alleen toegankelijk voor jou als patiënt. Door gebruik te maken van het patiëntenportaal kun je gemakkelijk dingen inzien als:

  • Mijn afspraken
  • Mijn documenten
  • Mijn gegevens
  • Mijn vragenlijsten

Om het portaal te starten, moet je via de webbrowsers Chrome, Edge of Safari naar het patiëntenportaal.

Ga naar patientenportaal

  1. Het volgende verschijnt: 
  2. Bij de gebruikersnaam noteer je het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het inschrijven bij de kliniek. Het wachtwoord krijg je via een uitnodiging die is verstuurd vanuit <GenderClinic>. Wanneer dit niet het geval is kan je ook door op wachtwoord vergeten te klikken een ‘nieuw’ wachtwoord aan maken.
  3. Na het klikken op inloggen, wordt er een SMS bericht verzonden naar het mobiele telefoonnummer dat is opgegeven bij de inschrijving.
  4. Het volgende verschijnt:
  5. De SMS code die ontvangen wordt is als volgt: Inlogcode mijn Portaal: 13AA54Bb (dit is een voorbeeld. Het is belangrijk dat de hoofd- en kleine letters correct worden overgenomen).
  6. Na het ingeven van de code die per SMS is verzonden kom je in het portaal.

Wanneer je er niet uitkomt of nog vragen hebt over het gebruik van het patiëntenportaal, neem dan contact op via de mail info@genderclinic.nl of bel naar 088-8910019.

+31(0)88 - 8910019
chirurgie@genderclinic.nl
Patiëntenportaal